Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Teremfoci képes leírás - Labdarúgás - foci.tlap.hu
részletek »

Teremfoci - Labdarúgás - foci.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: labdarugas.tlap.hu » Teremfoci
Keresés
Találatok száma - 6 db
Angyalföldi darazsak Sport Club

Angyalföldi darazsak Sport Club

Csapatunk folyamatos edzésben van, lehetőség szerint minden vasárnap esténket az új stadionunkban töltjük, amely szponzorainkak köszönhetően a XV. kerület és a IV. kerület határán, a Rákospalotai vonatállomás közelében épült meg. Befogadó képessége 12 fő körülire tehető + portás. Természetesen, mint ahogyan azt már a legtöbb vasárnap megszokhattuk, ma este is lesz csapatunknak edzése. A gyakorlás zártkapus lesz, ezúton is kérjük a teljes sajtó-orgánumot, ne tegyék tiszteletüket a rendezvényen.

Egy láda sör

Egy láda sör

Eredetileg a Gárdonyi iskola tornatermébe hirdettek a Nagy Októberi Lazulás fantázianevű eseménysorozat keretében ifjúsági teremlabdarúgó-tornát. Talán a vicces névválasztás tette - miért pont Őszirózsa? -, talán más: egy a lényeg, a megméretésre annyi csapat jelentkezett, hogy a tizenöt csapatból álló mezőny egy részét - egészen pontosan két selejtezőcsoportot - a Rudas udvarára irányítottak a szervezők szombaton délelőtt.

FC. Almalé

FC. Almalé

Csapatunk a 2. FC Almalé. Hogy miért lett ez csapatunk neve, és milyen is a múltunk, azt a baloldali első két menüpontból tudhatja meg. 2004-ben jutottunk fel a nagykanizsai Városi Bajnokság I. osztályába, ahol szerettünk volna megragadni minél hosszabb időre, ám ez csak két évig tartott. 2007-ben újra feljuthattunk volna a II. osztály megnyerésével, azonban nem vállaltuk az I. osztályt. Ezen kívül részt szoktunk venni a Téli Kupán, és el szoktunk látogatni néhány vidéki tornára, amelyeken a közelmúltban szép sikereket értünk el. A vidéki tornákra általában erősítéseket is magunkkal viszünk, őket a csapattagok rovatban találhatja meg. Na persze nem mindig jelentenek erősítést, de a hangulatot mindig az egekbe emelik.

FC. Ólajtó

FC. Ólajtó

Köszönjük az együtt töltött 15 évet. A mi kis közösségünk (az Ólajtó) a létavértesi teremlabdarúgó bajnokságnak köszönheti, hogy együtt maradt a középiskolás évek után. Sok sok élményben volt részünk -nyertünk kupát, bajnokságot és legutóbb sportszerűségi díjat- de ez volt a legfontosabb.

Levszki Zsófia

Levszki Zsófia

A Levszki Zsófia patinás csapatnak számít, története egészen 1995 tavaszáig nyúlik vissza. Elsős egyetemista fejjel ekkor néhányan azon törtük a fejünket, milyen keretek között tudnánk hódolni szenvedélyünknek, amelyet futballnak hívnak. Néhányan az alakulgató csapatból testnevelés óra keretében a BEAC sporttelepén kergettük a labdát, mígnem egyikünk, Meinczinger Tibor (csapattársaknak csak egyszerűen Meinczi) felfigyelt arra, hogy az ELTE Budaörsi úti kollégiumában rangos bajnokság zajlik, amelynek tavaszi idényére új jelentkezőket is keresnek.

Szomszédok

Szomszédok

A mutatott játékkal igen, de a harcossággal egyáltalán nem lehetünk elégedettek. Ellenfelünk sokkal jobban akarta a sikert, ami abban mutatkozott meg, hogy rendre egyenlítettek. 3-1, 4-3 és 5-4-nél is sikerült a hibáinkat kihasználják. Szerencsére az utolsó gólunkra már nem volt válasz így megszereztük a három pontot.

Tuti menü