Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Francia csapatok - labdarúgás képes leírás - Labdarúgás - foci.tlap.hu
részletek »

Francia csapatok - labdarúgás - Labdarúgás - foci.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: labdarugas.tlap.hu » Francia csapatok - labdarúgás
Keresés
Találatok száma - 4 db
Lille FC

Lille FC

Lille csapat hivatalos honlapja. Hírek, képek, információk a múlt, és jelenkor lillei csapatról. Csapat összetétele, a vezetőségtől a szakmai stábig, és természetesen a játékosokig. Az oldalon akár vásárlásra is nyílik lehetőség.

Olympique Lyonnais

Olympique Lyonnais

Az Olympique Lyonnais (OL vagy Lyon) egy francia labdarúgóklub Lyon városában. A klub színei a piros és a kék. Jelenleg a Ligue 1-ben, a francia elsőosztályban játszanak, amit korábban hétszer egymás után megnyertek. Ez rekord a bajnokságban.

Olympique Marseilles

Olympique Marseilles

Az Olympique Marseille egy 1899-ben alapított francia labdarúgócsapat, székhelye Marseille-ben található. Jelenleg a francia élvonalban szerepel, melynek nyolcszoros bajnoka. Tízszer hódította el a francia kupát, illetve az OM nyerte a Bajnokok Ligája első kiírását 1993-ban. A BL-trófea elnyerését követően bundabotrányba keveredett, amiért a szövetség a másodosztályba száműzte, illetve az 1993-as francia bajnoki címet is megvonta.

Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain

A Paris Saint-Germain FC egy francia labdarúgócsapat, melyet 1970-ben alapítottak a francia fővárosban, Párizsban. A PSG nem csak Párizs, de Franciaország egyik legmeghatározóbb, legismertebb focicsapata is. A klub stadionja a Parc des Princes, amely 46 480 néző befogadására alkalmas. 1974-es feljutása óta folyamatosan a francia első osztály (Ligue 1) tagja.

Tuti menü