Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Külföldi klubok magyar szurkolói oldalai - labdarúgás képes leírás - Labdarúgás - foci.tlap.hu
részletek »

Külföldi klubok magyar szurkolói oldalai - labdarúgás - Labdarúgás - foci.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: labdarugas.tlap.hu » Külföldi klubok magyar szurkolói oldalai - labdarúgás
Keresés
Találatok száma - 7 db
AC Milan Club Budapest

AC Milan Club Budapest

Az AC Milan Club Budapest (acmilan.hu) a magyar Milan szurkolók legnagyobb közössége. Az oldal 1999-es indulása óta fokozatosan nőtt a táborunk, évről-évre többen és többen csatlakoztak hozzánk. Együtt utazhatsz a közösség tagjaival a Milan mérkőzéseire, élőben szurkolhatsz a San Siro lelátóján.

Barca - Hungary

Barca - Hungary

Az 1800-as évek végén Hans Gamper és tíz másik rajongó egy ismeretlen sportot játszott, melyet foot-ball-nak hívtak. Amikor 1899. november 29-én Gamper megalapította az Barcelona Football Club-ot, aligha gondolta, hogy milyen jelentos események fognak ezek után történni.

Internazionale Magyar Szurkolói oldal

Internazionale Magyar Szurkolói oldal

2006-ig összesen két csapat mondhatta el magáról Olaszországban, hogy sosem játszott alacsonyabb osztályban fennállása óta, mint a legmagasabb 'A' ligában. Az egyik a Juventus, a másik pedig az Internazionale, vagy ahogy manapság mindenki hívja, az Inter volt. Aztán 2006 nyarán, a Moggi botrány miatt a Juvét száműzték a Serie-B-be, így jelenleg ezzel a címmel már csak a milánói kék-feketék büszkélkedhetnek. Az első rész az 1908-28 közötti 20 évet foglalja össze az Inter történelméből.

Juventus Hungary

Juventus Hungary

Olaszország legpatinásabb klubjának történelme tele van fordulatokkal, számtalan legendákkal, dicsőséges időszakokkal. A következőkben fejezetekre bontva jobban megismerhetitek, a már több mint 110 éves történelmét szeretett klubunknak!

Magyar Arsenal Szurkolói oldal

Magyar Arsenal Szurkolói oldal

'Az Arsenal jogelődje háromszor is nevet változtatott, amig megkapta a mai elnevezését. A klub egészen az 1930-as évekig egyike volt a sikertelen angol egyesületeknek, azonban a legendás edző, Herbert Chapman érkezése gyökeres változást hozott az egyesület életében.'

Magyar Chelsea Szurkolói Klub

Magyar Chelsea Szurkolói Klub

Az első és eddigi egyetlen magyar Chelsea szurkolói klubot hosszas előkészületek után 2006 novemberében jegyeztük be, és 2007 január 20-án tartottuk első közgyűlésünket, ahol a közel 30 fős tagság értesülhetett a klub terveiről. Klubunk 2012 nyarán kb 110 tagot számlál.

Manchester United SC Hungary

Manchester United SC Hungary

Több mint egy éves procedúra után tavaly év végén megalakult a magyar Manchester United Szurkolói Klub, melyet az Old Traffordon is elismertek, és melybe januártól lehet belépni. Íme, a legfontosabb tudnivalók. Mennyi a szurkolói klub tagdíja? Az éves tagdíj 6 ezer forint, mely a naptári évre szól, azaz minden év december 31-én (Sir Alex Ferguson születésnapján) jár le, és minden év elején (vagy akár év közben is) meg lehet újítani.

Tuti menü