Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyar csapatok szurkolói oldalai - labdarúgás képes leírás - Labdarúgás - foci.tlap.hu
részletek »

Magyar csapatok szurkolói oldalai - labdarúgás - Labdarúgás - foci.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: labdarugas.tlap.hu » Magyar csapatok szurkolói oldalai - labdarúgás
Keresés
Találatok száma - 4 db
Amíg élek én

Amíg élek én

Nem akarnék újságíró szerepben tetszelegni, kiváltképpen mert nem vagyok az, ez meg nem egy újság. Így nem tényszerűen sorolom a történéseket az elmúlt napokból, csak afféle emlékeztetőül szánom mindannyiunknak, tanmese gyanánt. Ott kezdődött a történet, vagy folytatódott, ezt már a mesélő személyének a szíve joga eldönteni, amikor Szivics beszólt a Hali meccs után. Akkor dőlt el, lecsúsztunk a dobogóról, egy meg nem adott szabályos gólunkkal fűszerezett meccsen, amit persze Négyszeres Sanyi megint megmagyarázott.

FTC baráti kör

FTC baráti kör

A kezdetekben megfogalmazott célkitűzéseink nem változtak, azokhoz továbbra is hűek maradunk. Olyan oldalt szeretnénk működtetni, amely az FTC történelmével, annak eredményességéhez méltón foglalkozik, bemutatja a múltat, a sikereket megalapozó sportolókat, edzőket, sportvezetőket és nem feledkezik meg a szurkolókról sem. Mindezt olvasmányos, ha kell játékos, sőt az új design adta lehetőségeket kihasználva amolyan képes magazinos formában.

Hajrá lilák

Hajrá lilák

Az Újpesti Torna Egylet a magyar élvonalbeli klubok közül a legnagyobb múltra tekinthet vissza, hiszen még a XIX. században alakult. A nevezetes napon - 1885. június 16. - az alapító tagok az alábbi hármas jelszóval határozták meg az új sportklub vezérlő elveit: Egység, Épség, Egyetértés!. Kezdetben a szertorna, majd a vívás és az atlétika jelentette az Újpesti Torna Egylet tevékenységét. A labdarúgás 1899-ben honosodott meg Újpesten.

Ultra Viola Bulldogs

Ultra Viola Bulldogs

A Napoli-Újpest BEK találkozó és a 1991 nyarán beszerzett Supertifók hatására az 1992-es Parma-Újpest mérkőzés előtt alakult ez a csoport. Ugyan három srác alapította a csoportot, az idény végére azonban a taglétszám is megemelkedett. A névválasztással kapcsolatban a következőket tartjuk fontosnak leírni: akkoriban azt hittük, hogy az 'ultra' kifejezés valami különc, új, nagy dolgot jelent. Így az egyesületünk színéből kifolyólag az 'ultra viola' szóösszetétel már adott volt. Eközben persze élénken nézegettük a Supertifókat és lestük a transzparenseket. Végül megakadt a szemünk egy bulldogon, melyet egy Den Haag szurkolókról szóló cikkben láttunk, mint a hágaiak egyik jelképét. Ez különösképp elnyerte tetszésünket és így felvettük nevünk harmadik tagjának a 'Bulldogs' szót. Történt mindez 1992. szeptember 14-én.

Tuti menü